This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

No more products available for purchase

Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Moda Dünyasından Yeni Haberler

Moda Dünyasından Yeni Haberler
Moda dünyası özellikle Paris’te her şeye rağmen bütün hızı ile devam etmekte. Bunlardan en önemlisi JEAN PAUL GAULTIER ‘ in Grand Palais’ deki sergisi. Çocukluğundan başlayan koleksiyonu veda edene kadar devam etmiş. Grand Palais’ te sergilenen 500 ün üzerinde şaheserler izledim.

Moda dünyasında gösterim, sanat ve teknolojinin birleştiği yerlerde insanı hayrete götürecek görsellik oluşturmakta. Grand Palais’ te taş mankenlerde surat çizimi olmamasına rağmen mankenlere yüz ifadeli konuşuyor efekti projekte edilmiş. Sanatçı dantel , ipek, tül, renk karışımlarını olağanüstü bir stile dönüştürmüş.Dizayn ettiği kıyafetlerde kadın cinselliğini haute couture uygulamıştır. Madonna’nın ünlü olmasında en önemli nedenlerden birisi Gaultire’ nin, Madonna nın konserlerinde diktiği kıyafetlerdir.İnce dikiş tekniği, detaylı çalışmasını Allah vergisi sanatı ile birleştirmiş büyük bir sanatçı olarak dünyaya adını yazdırmıştır.

2015 – 2016 Kışında önemli modacılar iç giyimde kullanılan dantel, ipek, şifon gibi materyalleri sık kullanmışlar. Yani dış giyim iç giyim ile birleşmiş durumda. Çizgilerinde asitmetrik görünüş çok dikkati çekmekte.Renkler genellikle kahverengi tonları, ekru, siyah ve yeşilden oluşmakta.Bazı modacılar elbise boylarını diz altı kullanırken bazıları mini elbiseler üretmişler.

Tasarımın başarılı olması için en önemli faktör: Kaliteli kumaş , aksesuar ve hayal gücünü derinlere sürükleyecek renk kombinasyonlarıdır.

Ben de hayatım boyunca tasarımlarımda kaliteli materyalleri kullanmayı ilke edindim.Günümüzdeki kadınlar şimdiki yaşam gereği erkekleşirken ben onların özüne dönecek tasarımlar yapmayı bir görev olarak kabul ediyorum, Dolayısı ile benim kadınlarım şahsiyetli, feminen ve çekicidir ve de öyle olmalılardır.Yani günümüzdeki bu kadın erkek savaşını dizaynırlar elbirliği ile yok etmeye ve kadınları daha dişi ve güzel yapmaya çalışmaktadırlar.

2016 yılında herkesin daha şık, daha şahsiyetli ve daha mutlu olmasını diliyorum.

Recent Articles

Kıramer Hayata Karşı

Kıramer Hayata Karşı

Türkiye’de haute couture gecelik, iç giyim denildiğinde ilk akla gelen isim İpek Kıramer. “Hayat benim için güzel bir macera” diyor, önüne ne çıksa acısıyla, tatlısıyla sonuna kadar yaşıyor. Oturup yazsa...

Read more
Online Koleksiyonumuzla Raffles İstanbul Zorlu Center’da

Online Koleksiyonumuzla Raffles İstanbul Zorlu Center’da

İç giyim sektöründe Haute Couture geleneğinin Türkiye’de yaygınlaşmasının öncülerinden olan markamızı 1979’dan bu yana mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturduk. Sektörün öncülerinden olarak artık online platformda yer alıyoruz. Bu yenliği online mağazamıza özgü...

Read more
İpek Kıramer'den...

İpek Kıramer'den...

Yeni yılda size özel kişilere, hediye seçimi yapmak bir sanattır.Çünkü hediye edeceğiniz ürün hem sizi yansıtmalı hem karşınızdakine uygun olmalı. Benim burada size önereceğim ürünler pratik,erkeği daha erkek, kadını daha...

Read more